Добре дошли в Green Paradise Deluxe

За нас.

Скролнете
Имате въпроси?
sales@greenparadise-bg.ru
Продажби
+359 876 877 888
Нашата история

Кратка история на Green Paradise Deluxe.

Green Paradise Deluxe е малка, бутикова, луксозна сграда със затворена територия, басейн и ресторант на брега на Южния плаж в Приморско само 2 минути пеш от централния площад и всички удобства, които предлага този прекрасен град.

Сградата състои само от 30 двустайни и тристайни апартамента с прекрасна морска панорама. Съчетание на съвременна и средиземноморска архитектура. Ние предлагаме на нашите гости закрит подземен паркинг и външни места за паркиране. Всички апартаменти са максимално обзаведени и оборудвани, за да ви най-високото ниво на комфорт.

Какво предлагаме

Нашия подход.

Качествени услуги

Качеството на нашите услуги е един от най-важните фактори за придобиване на устойчиво конкурентно предимство и доверието на нашите клиенти в този силно конкурентен пазар. Успешният домакин предоставя отлично и качествено обслужване на клиентите, а качеството на услугата се счита за жизненоважно правило за него.

Услужлив персонал

Доволните клиенти са верни, лоялни и редовни клиенти. Затова, за нас е много важно не само да предоставим звездно обслужване, но и постоянно да измисляме интересни и качествени идеи за запомнящо се пребиваване в Green Paradise Deluxe. Както е формулирал Оливър - етапът на удовлетворение е резултат от разликата между очакваното и предполагаемото представяне. Следователно, ние прилагаме всички усилия не само снимките ни да са прекрасни, но и всичко да отговаря на тях, че и да ги превъзхожда.

Доволни клиенти

Нашата цел е всеки един наш клиент да е станал редовен клиент. А истинското щастие за нас е когато редовния клиент ни стане и приятел. Няма нищо по-хубаво от това да посрещаш дългоочаквани гости, с които не си се виждал от миналото лято, да разпиташ какви хубави неща са се случили през това време, колко са пораснали децата. Очакваме ви, скъпи приятели.

Green Paradise Deluxe
Вашият нов дом.
Centered Div Grid

Нашите партньори

greenparadise
ibook
aspeninvest
hotelchernomorec